Monedă:

Pagina momentan se afla sub mentenanta. Pentru informatii si comenzi va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic. Tel.: 0731-301.940, 0744-273.182, 0265-212.046 / info@studiotech.ro

cum cumpar

Informatii despre plata si livrare

Livrarea

Livrarea produselor se face uzual în 3 zile lucrătoare după confirmarea existenţei în stoc a produselor comandate. Dacă produsul comandat nu se află pe stoc în momentul comenzii, veţi fi anunţat(ă) de operatorii noştri în cât timp va putea ajunge produsul la dumneavoastră.


Livrarea pe teritoriul României se va efectua cu ajutorul serviciilor de curierat rapid sau al Poştei Române. Dacă doriţi livrarea în străinătate, vă rugăm să ne contactaţi prin formularul Contact.

Poşta Română

Coletul ajunge în 2-3 zile lucrătoare la oficiul poştal de care aparţine adresa dvs., iar plata se face la ridicarea coletului la poştă, în cazul în care aţi ales modalitatea de plată prin serviciul ramburs.
Taxa de expediere pentru un colet prin Poşta Română este 8 RON. Preţul transportului va fi specificat şi pe factură.

Serviciul de curierat rapid FAN Courier

Prin servicul de curierat rapid FAN Courier coletul se livrează în zilele lucrătoare în 24 de ore din momentul confirmării telefonice a comenzii. În general se livrează în intervalul orar 9-17, dar în orele dimineţii veţi fi contactat(ă) de agentul care livrează coletul pentru detalii. În cazul în care aţi ales varianta de plată prin serviciul ramburs, plata se face la curier în momentul preluării comenzii.

În cazul în care alegeţi varianta de expediere prin curierat rapid, preţurile livrării variază în funcţie de valoarea comenzii, după cum urmează:

Plata

Pentru plata produselor comandate vă oferim trei modalităţi: plata prin numerar respectiv ramburs, sau debit şi plata prin virament bancar, pe baza facturii proforme emise.
Plata prin numerar
Plata prin numerar se va face în lei, integral, la livrare către comisionarul care efectuează livrarea. Indiferent de serviciul de livrare ales veţi primi o chitanţă dovedind efectuarea plăţii.

Virament bancar

Oricine poate să plătească prin virament bancar, fie persoană fizică sau juridică.
Plata prin Ordin de plată se face doar pe baza facturii proforme emise de SoundTech.ro, în urma confirmării telefonice a comenzii cu un consultant de vânzări.
Livrarea produselor se face după confirmarea plăţii, în cont.

SiteLock

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult