Monedă:

Pagina momentan se afla sub mentenanta. Pentru informatii si comenzi va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic. Tel.: 0731-301.940, 0744-273.182, 0265-212.046 / info@studiotech.ro

RCF intra pe piata mixerelor audio


{jcomments off}
Experienta si profesionalism impus in noua linie de mixere de la RCF Italy.
Prezent pe piata in domeniul audio inca din 1949 cu productia driverelor de compresie si al difuzoarelor, cu o experienta de 30 de ani in productia sistemelor audio proprii, RCF revine acum cu o noua gama de produse, si anume linia de mixere L-PAD.

Citește mai departe...

Dynacord PowerMate 3

{jcomments off}

Tinta dezvoltatoriilor Powermate-ului a fost realizarea si impunerea unui nou standard in categoria mixerelor compacte , care sa fie un mixer, cu procesor de efect integrat, si sa contina un amplificator de putere.In PowerMate, utilizatorul gaseste un mixer, unitate de multiefecte, si amplificator de putere , de performanta, oferind un sunet de concert.

Citește mai departe...

RCF AYRA

{jcomments off}
Seria AYRA este optimizat pentru a oferi cel mai bun sunet pentru o varietate de aplicaţii. Fie că lucrati la o mixare near-field studioul de acasa, sau aveti nevoie de un sunet clar şi puternicpentru jocuri multimedia sau pur şi simplu aveti nevoie de monitoare bune pentru computerul personal.

Citește mai departe...
SiteLock

Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citeste mai mult